Bakkenes Rijschool

Alles wat je wil weten en moet over ons.

Mist er iets of heb je vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Rijschool Bakkenes

Meld je nu aan en krijg een gratis proefles bij lespakketten van 10 uur en meer!

Praktijk

De rijlessen die wij bieden zijn effectief en kwalitatief ingericht zodat een leerling zo snel mogelijk de juiste rijvaardigheid behaald. Het landelijk gemiddelde aantal lessen wat nodig is om een rijbewijs te behalen ligt rond de 30. Dit zal per leerling verschillen en is afhankelijk van aanleg, inzicht en besluitvaardigheid. Het is gebleken dat leerlingen die 2 keer in de week lessen minder lessen nodig hebben en sneller hun rijbewijs behalen. Daarom raden wij aan om gemiddeld twee keer per week te rijden.

Het praktijk exmanen kan in overleg met de rij-instructeur worden aangevraagd. Het examen duurt 55 minuten en kan worden afgenomen als de rijvaardigheid voldoende is, je in het bezit ben van een geldig theoriecertificaat en een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor het examen een TussenTijdse Toets af te nemen.

Het praktijk examen bestaat uit 2 bijzondere verrichtingen. de bijzonder verrichtingen keren, parkeren en stop opdracht kunnen worden tegengekomen bij een praktijk examen. Verder zal je bij elk examen moeten kunnen aantonen dat je op de weg en snelweg een goede rijvaardigheid bezit. Dit houdt in dat je op een zodaninge manier vlot en veilig door het verkeer kunt navigeren.

Prijzen

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de tarieven die wij rekenen. Mocht u vragen hebben over prijzen of onderdelen dan beantwoorden wij deze graag. Mocht u zelf een pakket samen willen stellen of wilt u dit in termijnen betalen dan is dit geen probleem. U kunt ons altijd benaderen via de mail of door on te bellen of u kunt al uw vragen stellen tijdens de proefles.

Lespakketten

StandaardAangeraden

1999

Totaal prijs

45 uur

Praktijk examen

Overige prijzen

Rijlessen

10 rijlessen (60 min)
€400,-
10 rijlessen (90 min)
€600,-
Opfriscursus - 5 rijlessen (60 min)
€199,-
Opfriscursus - Eigen auto (60 min)
€35,-
Spoedcursus
op aanvraag

Praktijk Examen

Rijles (60 min)
€50,-
Rijles (90 min)
€60,-
Examen
€260,-
Tussentijdse Toets
€250,-

Theorie Examen

Theorieboek of internet programma
Op aanvraag

Klaar om te beginnen met je rijlessen?