De rijlessen die wij bieden zijn te vergelijken met andere rijscholen met 1 belangrijke uitzondering. Wij hebben ervoor gekozen om aan het eind van de rijles de leerling zelf naar huis te laten rijden om te voorkomen dat er tijd wordt weggegooid doordat de leerlingen elkaar naar huis moeten brengen. Doordat de rij-instructeur naar de volgende leerling rijdt wordt er vaak tot 20 minuten bespaard deze tijd kan op deze manier worden besteed aan het les geven aan een leerling.

Proefles:
Tijdens de proefles leert de leerlingen schakelen, sturen en rijden. De les begint met een uitleg over de auto en de basis vaardigheden. Na de uitleg mag de leerling zelf achter het stuur kruipen om een stuk te rijden. Meestal zal er naar Hoek van Holland en terug gereden worden. De proefles duurt 90 minuten en kost €55,-.

Rijles:
Wij bieden verschillende rijlessen waarbij de duur kan verschillen. De kortste rijles duurt 60 minuten, de normale rijles duurt 90 minuten en de langste rijles duurt 3 uur. Voor spoedcursussen gelden er andere tijden deze worden na de intake les vastgesteld.

Opfris cursus:
Wij bieden de mogelijheid aan mensen die al een tijd hun rijbewijs hebben om een opfris cursus te volgen van 5 lessen. Deze lessen duren 60 minuten en hierin komen alle handelingen aanbod en kan er op punten gewerkt worden die niet sterk zijn.

Ouderen:
Met de nieuwe regels die de overheid stelt wordt het voor ouderen van rond de 80 steeds moeilijker om een rijbewijs te houden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een aantal lessen te nemen waarin wij u klaar stomen voor het examen zodat u goed voorbereid er heen kunt gaan. Voor deze rijlessen bieden wij de mogelijkheid om dit te doen in de les wagen van de rijschool of in uw eigen auto.